Technoline Kft.

Megbízható minőség.

  • Alapítás: 2016
  • Projektek: 250
  • Munkaterület: Budapest, Pest megye
  • Csapatlétszám: 18

Üdvözöljük honlapunkon!

 

A Technoline egyedi homlokzatburkolati megoldások kialakításával foglalkozik, a tervezéstől egészen a kivitelezésig. Főtevékenységünk átszellőztetett homlokzatburkolatok kialakítása, mely történhet acéllemez, alumínium lemez, kompozit anyagok, Corten lemez és szálcement burkolatok felhasználásával. A homlokzatburkolati munkák mellett szigeteléssel és bádogosipari projektekkel is foglalkozunk.

Az a cél, hogy a vevőnek teljes szolgáltatást nyújtsunk, az igények felmérése után szakszerű megoldást ajánljunk. Cég szakemberei a Ruukki acél tető és falburkoló rendszerek forgalmazásával szereztek tapasztalatot maguknak, a későbbiek folyamán emellett más a homlokzatrendszerhez tartozó építőelemekkel bővült a termékválaszték.

Az egyedi megjelenésű, magas műszaki követelményű kialakításra törekszünk és kiváló minőségű burkolatot használunk fel, a finn Ruukki termékválasztékából.
Cégünk termékköre:·        Egyedi acél homlokzatburkolatok: sávos, tálcás és design burkolat

·        Corten időjárásálló acél

·        Tető és falburkolatok: Ruukki szendvicspanel és trapézlemezek

·        Szigetelő anyagok: Termolife és Izovat kőzetgyapot illetve Fibran xps polisztirol szigetelés

·        Ruukki cserepeslemez és ereszcsatorna rendszer

·        Acél termékek: zárszelvény, melegen hengerelt profilok

·        Acél síklemezekKüldetésünk/Alapfilozófiánk: Nem csak eladni akarunk! Arra törekszünk, hogy a partnereink igényeit, kívánságait felmérjük és az alapján megfelelő megoldást biztosítsunk. Fő szempont: a költségek figyelembe vétele mellett igényes és műszakilag megfelelő burkolat kialakítása.

Fő hitvallásunk: Ár érték arányban a legjobbak szeretnénk lenni a piacon!

Kérem tiszteljen meg minket bizalmával és keressen fel minket, hogy a megfelelő megoldást kiválasszuk Önnek a homlokzatburkolat kialakításánál!

Várjuk jelentkezését!