Fade Akusztikus Vakolat Rendszer

 

A fade® Acoustic egy kiváló minőségű akusztikus vakolati rendszer, elnyeli a környezet nem kívánatos hangokat. A falakra és mennyezetekre spray által felvitt akusztikus vakolatoldat kiváló hangelnyelési tulajdonságának köszönhetően optimális akusztikus hatás nyújt nagy ipari terekben is.

A fade® akusztikus vakolat rendszer gyakorlatilag bármilyen felületen alkalmazható, beleértve az egyenes és ívelt falakat, az extrém szögeket és az íves kupolákat, amelyek rugalmasabb, diszkrétebb alternatívát kínálnak a hagyományos akusztikai megoldásokhoz, mint pl. függesztett álmennyezet.

A kiváló esztétikai és az akusztikus teljesítményt összekapcsolva a fade® akusztikus vakolat rendszer jól illeszkedik a különböző fejlesztésekhez, a történelmi épületektől a legmodernebb lakó-, kereskedelmi, és oktatási épületekig.

A hanghullámok elnyelésével a fade® hangelnyelő gipszrendszer csökkenti a visszaverődési időt, ami a legmagasabb szintű hangelnyelést biztosítja. Ezenkívül az installációs folyamat gyorsan és egyszerűen kivitelezhető, a termékek nem tartalmaz szintetikus anyagokat.

Ultra sima akusztikus vakolat

fade® Acoustic – PLUS + akusztikus vakolat gyakorlatilag bármilyen felületen alkalmazható, beleértve az egyenes és ívelt falakat, az extrém szögeket és az íves kupolákat, amelyek rugalmasabb, diszkrétebb alternatívát kínálnak a hagyományos akusztikai megoldásokhoz képest, mint például a függesztett álmennyezet.

Rendkívül sima, finom szemcsés szuperfehér bevonat a modern tervezési követelményeknek megfelelően.

 

Sima akusztikus vakolat

fade® Acoustic ALBUS akusztikus vakolat gyakorlatilag bármilyen felületen alkalmazható, beleértve az egyenes és ívelt falakat, az extrém szögeket és az íves kupolákat, amelyek rugalmasabb, diszkrétebb alternatívát kínálnak a hagyományos akusztikai megoldásokhoz képest, mint például a függesztett álmennyezet.

Rendkívül sima, közép szemcsés tiszta fehér bevonat a modern tervezési követelményeknek megfelelőReferenciakönyvünk letöltése